ODHALTE UMĚNÍ DOKONALÉ PŘÍPRAVY NEHTŮ

Tajemství úspěchu zvané příprava nehtů!

Je dobře známo že v nehtařském a manikérském světě jdou kreativita a preciznost ruku v ruce. Chcete-li však  uvolnit svůj tvůrčí talent, je zde jeden zásadní krok bez kterého se žádná dokonalé manikúry neobejde. Tím je příprava nehtové ploténky. Ať už jste profesionál nebo děláte nehty pouze jako hobby, pochopení umění úpravy nehtů je klíčem k dosažení profesionálního vzhledu, po kterém jste vždy toužila.

 

Význam přípravy nehtů

Příprava nehtové ploténky je často opomíjená, ale přitom tak důležitá a nepostradatelná. Je základem úspěšné manikúry, která nejen déle vydrží, ale vaše práce potom vypadá mnohem lépe a více profesionální. Správná příprava a péče o nehty zlepšuje konečný výsledek a také zajišťuje zdravější nehty tím, že zabraňuje jejich poškození a podporuje silný růst.

 

Nyní Vám podrobně vysvětlíme jak na správnou techniky přípravy nehtů!

1. Čištění: Nejprve odstraňte veškerý stávající materiál na nehtech pomocí odlakovače nebo pilníku - způsob odstranění záleží na typu materiálu. 

2. Zkracování a tvarování: Nehty si zkraťte na požadovanou délku pomocí kvalitních kleštiček na nehty. Poté si zvolte tvar nehtů, který se hodí k vašemu stylu – hranatý, kulatý, mandlový nebo něco extravagantnějšího a upravte nehty do požadovaného tvaru kvalitním pilníkem

3. Odstranění nehtové kůžičky: Jemně zatlačte kůžičku pomocí zatlačovače nehtové kůžičky. Pro pohodlnější zážitek můžete nehtovou kůžičku změkčit tak, že před tímto krokem namočíte konečky prstů na několik minut do teplé mýdlové vody. Tip: Práci si můžete zjednodušit pomocí Cuticle Remover od Didier Lab.

4. Peeling: Použijte pufr na nehty nebo jemný peeling na nehty k exfoliaci povrchu nehtu, abyste odstranili odumřelé kožní buňky a vyhladili nepravidelnosti. Tento krok pomůže vašemu laku lépe přilnout a vytvoří rovnoměrnější povrch.

5. Dehydratace: Otřete nehty Dehydrátorem Didier Lab, abyste odstranili všechnu přebytečnou mastnotu. Tím zajistíte lepší přilnavost produktů k vašim nehtům.

6. Primer: Naneste primer na nehty, abyste vytvořili silné spojení mezi vašimi přírodními nehty a dalšími nanášenými produkty.

7. Podkladová báze: Naneste tenkou vrstvu vámi zvolené podkladové báze. Ta zajistí nejen hladký povrch ale také delší trvanlivost vaší manikúry. K tomu i zabrání zabarvení vašeho přírodního nehtu.

V Didier Lab chápeme důležitost přípravy nehtů pro dosažení profesionálního konečného výsledku. Naše řada prémiových přípravků na úpravu nehtů byla pečlivě navržena tak, aby optimalizovala proces přípravy a posunula vaše nehtové umění na další úroveň. Od odlakovačů na nehty bez obsahu acetonu, které jemně čistí nehty, aniž by je ničily, až po inovativní produkty změkčující kůžičku, se kterými je práce s kůžičkou hračkou, máme každý produkt, který potřebujete pro vynikající úpravu nehtů. Naše primery jsou vytvořeny tak, aby vytvořily optimální základ pro vaši manikúru. Podkladové báze Didier Lab nejen zvýrazňují barvu vašeho laku na nehty, ale také nabízejí další vrstvu ochrany pro vaše nehty.

Tajemství krásné a dlouhotrvající manikúry je v umění přípravy nehtů. Příprava nehtové ploténky je základem vaší kreativity a klíčem k dokonalému profesionálnímu výsledku. S našimi výjimečnými produkty Didier Lab se můžete s jistotou vydat na cestu za nail art s vědomím, že máte nástroje k vytvoření mistrovských děl, která obstojí ve zkoušce času.

 

 

 

Kup Nyní