Podzimní trendy v nail artu: Zjistěte co se nosí!

Podzim je tady a s ním přicházejí nejen nové módní trendy, ale také nové trendy v nail artu. Jestliže jste nadšenou milovnicí krásných nehtů, pak vás jistě zajímá, jaké vzory a barvy budou letos na podzim nejvíce in. V tomto článku vám představíme několik nejžhavějších podzimních trendů, kterými se můžete nechat inspirovat při další návštěvě nehtového salonu nebo při tvorbě vaší manikúry u vás doma.

 

 

Podzim je obdobím ohnivých barev a teplých tónů. Letos v podzimním nail artu dominují odstíny jako hluboká červená, tmavě hnědá, teplá oranžová a elegantní bordó. Můžete se nechat inspirovat podzimními listy, které mění barvu, nebo i chladnými večery plnými hvězd.

Podzim je o sytých, zemitých barvách, které zrcadlí měnící se podzimní krajinu. Na mysli máme sytou olivovou zelenou, tlumenou vínovou, zemitou hnědou khaki. Tyto odstíny dodají vašim nehtům pocit elegance a útulnosti, díky čemuž jsou ideální pro podzimní sezónu. Zvažte experimentování se směsí těchto barev, abyste vytvořili elegantní ombre efekt, nebo se rozhodněte pro jeden jednolitý odstín pro nadčasový vzhled.

Matné nehty jsou v poslední době velkým hitem. Pro podzim 2023 se můžete rozhodnout pro matný finiš a přidat nějaké jednoduché zdobení. To vytvoří kontrast s lesklými texturami a udělá z vašich nehtů opravdový zážitek.

Nadčasová francouzská manikúra se tento podzim triumfálně vrací! Nemluvíme tady ale o té klasické se světle růžovým nebo tělovým základem a s ostrou, bílou špičkou. My máme na mysli moderní twist který zahrnuje experimentování s různými tvary nehtů a různými barvami. A když už se blíží ten podzim, tak bychom Vám obzvlášť doporučili vyzkoušet odstíny hnědé a béžové

Minimalismus je stále v kurzu i v nail artu. Pro podzim 2023 si můžete nechat na nehtech vytvořit jednoduché, ale elegantní vzory, jako jsou tenké čáry, geometrické tvary nebo abstraktní designy ve tlumených, zemitých barvách. Méně může být více, a vaše nehty budou vypadat vkusně a moderně. 

Nail art je skvělý způsob, jak vyjádřit svou kreativitu a osobnost prostřednictvím svých nehtů. Vyzkoušejte některý z těchto podzimních trendů a dejte svým nehtům nový podzimní vzhled. Buďte odvážné a experimentujte s různými barvami a vzory. 🖤

Didier Lab Vám doporučuje:

RUBBER BASE COAT - NATURAL
GEL POLISH, TOP COAT MATT
GEL POLISH STUDIOS - ALL ABOUT YOU
GEL POLISH STUDIOS - BONJOUR
GEL POLISH STUDIOS - OBSESSION
GEL POLISH STUDIOS - DEEP OLIVE
GEL POLISH STUDIOS - PROFILE
GEL POLISH STUDIOS - BALANCE ME
GEL POLISH STUDIOS - NEVER STOP
GEL POLISH STUDIOS - CREME DE LA CREME
GEL POLISH STUDIOS - CAFÉ MARLY
GEL POLISH STUDIOS - MEET ME
GEL POLISH STUDIOS - CARRY ON

 

 

 

 

 

Kup Nyní