PREMIUM LIQUID GEL - BUILDER GEL V LAHVIČCE

Premium Liquid Gel  je opravdu produkt jako žádný jiný, ale čím se liší od ostatních gelů?! 🤔

Především vzhled a konzistence výrobku je něco, co se podobá spíše laku na nehty nebo dokonce husté bázi! Premium Liquid Gel je známý jako Builder Gel v lahvičce a je jediným gelem na trhu, který se dodává v lahvičce se štětečkem. Už jen díky této vlastnosti je práce s ním mimořádně snadná, protože k použití výrobku není třeba žádných dalších nástrojů! Premium Liquid Gel se nanáší jako lak, ale konečný výsledek je gel! Úžasné!

Nehtoví technici v oboru si Premium Liquid Gel zamilovali, protože díky tekutější konzistenci ve srovnání s běžnými gely je práce s Liquid Gelem dvakrát rychlejší! Přesně to rádi slyšíme, že?

A nejen to, neuvěřitelný tekutý gel Premium Liquid Gel je samonivelační produkt! Nevytéká ani nestéká. Gel také dokonale vyplní všechny nerovnosti, hrbolky a nehtové nerovnosti! Pilování je u tohoto druhu výrobku téměř zbytečné, což je to, co milujeme, ještě méně práce při používání tohoto výrobku! 😍 

Bláznivá věc je, že výhody tohoto produktu nekončí jeho velmi snadným použitím! Premium Liquid Gel se v lampě nezahřívá, žádný nepříjemný pocit, který všichni známe a děsíme se ho!

A co víc, tento výrobek je na nehtech lehký, žádný těžký umělý pocit.

Premium Liquid Gel je jediný gel, který se rozpouští!

Víme, že to může znít těžko uvěřitelně, ale je to pravda! Tento fantastický výrobek nevyžaduje k odstranění pilování, takže skvělá zpráva pro začátečníky i experty! K odstranění tohoto výrobku nemusíte být expertem s elektronickým pilníkem!Nebojte se, je stále stejně pevný a spolehlivý jako tradiční gely!

 Premium Liquid Gel je silný a odolný. Nejenže je skvělý pro zpevnění nehtů, které mohou být náchylné k lámání, s tímto výrobkem je dokonce možné vybudovat prodloužení nehtů až o 5 mm! Můžete jej použít k rekonstrukci zlomeného nebo prasklého nehtu, zpevnění nehtu a provedení architektury nehtové ploténky!

Výrazně snižuje nebo eliminuje alergické reakce a je také dokonale kompatibilní se všemi ostatními gely a polygely.

Použití:

Připravte si nehtovou ploténku

V případě potřeby naneste šablonu

Ujistěte se, že je nehet pokryt podkladem. Můžete si vybrat jakýkoli gel lak nebo gelovou bázi.

Vytvořte nehet pomocí tekutého gelu

Polymerace - 30-60 s. LED / 120 sec. UV lampou. Minimální výkon 36 W

Není nutné čistit disperzní vrstvu

Dokončete svůj vzhled stylově s gelovým lakem Studios podle vlastního výběru nebo tak, jak je, s jeho přirozenými jemnými barvami.

Kup Nyní